diumenge, 8 de març del 2009

me siento SEGURO

el sabado por la mañana kedamos con toni ,el nen , fernando , i sergi para hacer el circuito de la cicloturista del espirall k se celebra el dia 22 de este mes .son 140 km duros de cojones o mas . font -rubi , les ventoses , can ferrer, santes creus , el coll de la torreta i font- rubi al reves i capa la vila . acabas con el culo destrozado i les cames tambeeeee es para hombres . o para el nen k va k se las pela o toni son autenticas maquinas . lo mio es ser el LIDER de las feminas pocos km i muchas risas ME SIENTO SEGUROOOOOOOOOOOOOO. JE JE JE esta es la cronica de un globero k no tira ni pa tras . i eso k comienza la temporada comienza ahora el dia 15 btt moja, el 22 cicloturista del espirall, i el 29 duatlo de banyolas i despues nos kedamos a rodar por el lago . K DIOS ME AJUDE .pero lo superaremos somos FONDISTES . I LOCOS .pit i collons sol amb keda pit els collons es van quedar a la torreta . ciaooooooooooooooo.
quin parell de craks van a tope i pensar k ja gent k fa 100 km sols com musols. jo prefereixo fer 50 pero amb aquesta companyia avui amb akets maillots eram la enveja del penedes . i sense maillots tambe.

soc el LIDER mireu kin paisatge mes cullunut estem al pla del penedes . i nabem cantan cançons de la trinca .


SUPER-BARBAREIXON avui era la primera sortida per carretera felicitats crak aket any farem unes rodades molt divertides .



aki descansat una mica les cames feian figa . les femines van a tope .




CONVERGENCIA al poder ja li agradaria al artur mas tindre una aliada com aquesta.