dimecres, 7 de maig del 2008

ara si

LES 4 PLACES NON STOP - 14 JUNY 2008
Segon repte del 2008 -> 24 Hores NON-STOP enllaçant les quatre places Catalunya de les quatre capitals de provincia catalanes en bicicleta i en solitari (aproximadament 550 quilòmetres).

7.5.08
TECH: Primer disseny del Club de Sonats



Hem engegat el projecte de disseny del CDS conjuntament amb la casa catalana INVERSE, amb una altíssima qualitat en els seus productes. Properament ja tindrem la primera comanda feta i ja començareu a veure per terres catalanes alguns dels boijos que circularem amb aquesta indumentària. Si algú es vol apuntar al club o simplement adquirir alguna peça del disseny (maillot, culotte, mono, etc...) que es posi en contacte amb mi. El preu del conjunt amb maillot i culotte curt rondarà els 80 euros.


Més informació al blog del CLUB DE SONATS



Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
Joaquim Rodriguez únic català al Giro d´Itàlia 2008

La propera edició del Giro d´Itàlia, que arrenca el dissabte a Palermo, tindrà una reduïda presència catalana amb l´ única presència de Joaquim Rodríguez al se del Caisse d´ Epargne. Pel corredor de Parets del Vallès, que fou a Itàlia on va obtenir el seu únic triomf d´ aquesta temporada, concretament a la Tirrè-Adriàtic, el principal objectiu és obtenir un triomf d´ etapa en una cursa que adient a les seves característiques d´ escalador. Al seu equip hi haurà un parell del líders, el veneçolà Rujano i el rus Karpets. Aquesta serà la tercera vegada que participarà a la gran volta italiana, les altres dues ocasions anteriors, als anys 2001 i 2005, va finalitzar curiosament el 80.




Joaquim Rodriguez, segona espasa al Giro 2008
Noticia i foto gentilesa de: http://www.ciclisme.cat



Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
Felicitats Lluis, avui 60 anys!


Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
6.5.08
Avui refredat i 34 alumnes més



Entrenar amb refredat no és el que més m´agrada peró avui m´ha tocat fer-ho al Gimnàs Girona. Un total de 34 alumnes en dues sessions molt caloroses per la temperatura ambient, i que s´han complicat degut el meu estat físic, al 65% del meu normal, i mirant les pulsacions com pujaven i baixaven amb els diferents canvis de ritme de música i del meu cos.

Espero que amb aquests tres dies que venen em pugui recuperar del tot ja que dissabte hi ha un interessantíssim Campionat de Catalunya de crono a Monistrol d´Anoia i ja fa un parell de dies que estic inscrit perqué tinc ganes de disputar-la. La resta de companys de l´equip també la disputen menys en Jaume Morales i en Santi Molina que continuen concentrats amb la sel.lecció espanyola paralímpica i seràn a Tafalla fins dissabte disputant diferents proves. Per tant la nostra millor opció per dissabte a la crono és Eduard Vergés, que pot recuperar el maillot groc de la Challenge Catalana ja que va estar a Volta a Cantàbria i va perdre el liderat.

Just acabada la crono els corredors del Bigmat Prat inscrits a la Volta Espanya de Màsters marxen cap a Alcalà d´Henares on diumenge arrenca la segona edició d´aquest duríssima cursa, tant per la qualitat dels equips com pel recorregut. La resta alguns anirem a participar a la Terra de Remences i altres a descansar per properes curses. Demà si la climatologia acompanya tornaré a entrenar per carretera després de més d´una setmana de no fer-ho i només realitzar sessions indoor.



Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
5.5.08
Millor que CHIQUILIKUATRE

Bobby Solo "Una lacrima sul viso" EUROVISION 1964
(c) YOUTUBE skorpion2oo6CLASS



Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
4.5.08
Un gironí a l´Aneto, felicitats Dani!



Un gran amic (el trobareu també linkat al meu blog a bloggers amics) i ex-corredor de la categoria ciclomáster i de nom Dani Salvà ha coronat avui el cim de l´Aneto després de ja haver-ho provat en dues altres ocasions. Un gran corredor de bici que s´ha reciclat a l´alta muntanya i enganxat a la fotografia i als viatges. Nascut a Casavells (Baix Empordà) ha estat vencedor de la Challenge Catalana de carretera, de la Copa Girona, Campió provincial gironí, vencedor de l´Escalada a Montjuic, etc... Grans victóries en el seu palmarès que ha deixat de banda per gaudir de la natura i realitzar excursions a països llunyans. Encara l´he trobat entrenant aquest hivern per carretera i mantenint el nivell d´anys anteriors, ja que amb aquestes pallisses d´alta muntanya físicament no ha perdut gens. Us deixo amb la crónica que n´ha fet avui al seu blog personal del cim de l´Aneto.

Aneto


A la tercera va la vençuda. Després de dos intents fallits, finalment he pogut fer el cim de l´Aneto (3404m) , la muntanya més alta dels Pirineus. Un petit repte personal que feia temps que perseguia i que finalment he pogut acomplir. El dia va ser esplèndid amb un sol radiant i temperatures altes que ens van acompanyar tota la jornada. Els guies eren de luxe, en Guillem Garcia, una jove promesa de l´esquí de muntanya i en Joan Cardona, el primer gironí a coronar l´Everest. Vam començar la pujada des de Llanos del Hospital ja amb els esquís calçats. D´aquí vam anar guanyant altura progressivament fins arribar al refugi de la Renclusa, situat a 2160 metres. Al refugi vam enfilar el fort desnivell de la gelera de la Maladeta per anar a buscar el coll del Portilló superior (2870m) on vam agafar forces i vam saltar a la gelera de l´Aneto per creuar-lo en diagonal fins al Coll de Corones (3198). Arribats aquí, en Joan, el seu fill i en Guillem van continuar pel corredor Estasen, una via més tècnica. Jo vaig acabar d´arribar al cim per la ruta normal (i la més fàcil). El darrer obstacle a superar avanç del cim va ser el pas de Mahoma, una petita cresta no massa complicada però molt aèria. Des del cim vam gaudir de les excel.lents vistes i del fet de tenir els Pirineus als nostres peus . Després , el reagrupament i a disfrutar dels 1500 metres de desnivell de la pala de neu més gran del Pirineu per sobre de la gelera fins a Aigualluts. La baixada va ser fabulosa tot i que com que anàvem una mica tard la neu ja s´havia f transformat i no es trobava en les millors condicions per esquiar, però tot i així el plaer va ser molt gran.


http://danisalva.blogspot.com/



Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 3 comentaris
Henk Vogels (Toyota-United) s´imposa a la quarta etapa del Tour de Gila als EEUU

Gran victória avui d´en Henk al Downtown Silver City Criterium
Foto ©: Mitch Clinton/ www.clintonphoto.com



Potser a molts no us sonarà aquest nom, peró ha estat molts anys dins el camp professional en equips destacats com Rabobank, Credite Agricole, Davitamon, etc... Aquest corredor australià el vaig conèixer l´any 1996 quan va venir a entrenar tot un hivern amb altres estrelles de les dues rodes a l´Estartit, llogant una casa a prop d´on visc i sortint molts dies a entrenar plegats. Compartia allotjament amb Marcel Wust (ex-MX Onda), Patrick Jonker (ex-ONCE), Stuart O´Grady (actualment a CSC), i Robbie McEwen (actualment a Silence Lotto), i aprofitaven la climatologia per entrenar lluny de casa (la majoria australians) i molt a prop de començar la temporada europea.

Actualment es troba a les files de l´equip Toyota United Pro Cyling Team i encara aprofita la seva punta de velocitat per guanyar, com ha estat avui en aquesta cursa americana, demostrant que als 35 anys encara hi ha alguna cosa a dir en el món professional de les dues rodes. Dins el seu dilatat palmarés destacar el tercer lloc a la París-Tours del 1997, el primer lloc al Campionat Nacional d´Austràlia el 1999, la victória a la Clàssica d´Alcobendas del 2000 o el segon lloc a la Gante-Wevelgem del 2003. Té moltes altres victóries peró de renom destacar aquestes.


En la seva etapa com a corredor de Davitamon (2006)
Foto ©: Pete of Missing Saddle. www.wikipedia.com



Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
Jo també hi era ... (temporada 2007)





Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
3.5.08
AGENDA: La setmana vinent TERRA DE REMENCES


Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
Pedro Viana (Bigmat Prat) 5é absolut als Campionats de Catalunya CRI de veterans a Torroella de Montgrí

Avui s´ha disputat l´edició 2008 dels Campionats de Catalunya CRI de la categoria de veterans a Torroella de Montgrí i amb el domini absolut dels corredors de l´equip CECOC. Miquel Àngel Cherino (CECOC) s´ha imposat als seus dos companys d´equip Javi Salamero i Juan Casanova i on el corredor de l´equip Bigmat Prat Lucta Pedro Viana ha estat cinqué absolut. També destacar el 27é lloc absolut de Manolo Cabello (Bigmat Prat Lucta). Cristóbal Maya (Pratenca) s´ha imposat en veterans60 i Salvador Galvez (Galvesport) en veterans50.



M.A.Cherino el millor a Torroella de Montgrí
(c) blog M.A.Cherino

Classificació absoluta (top10).
1. M.A.Cherino (CECOC), 12 min 11 seg
2. Fco.Javier Salamero (CECOC), a 13 seg
3. Juan Casanova (CECOC), a 23 seg
4. Xavier Estanga (Bicis Esteve), a 37 seg
5. Pedro Viana (Bigmat Prat), a 39 seg
6. Cristobal Maya (Pratenca), a 51 seg
7. Rosendo Vela (Torelló), a 53 seg
8. Salvador Galvez (Galvesport), a 57 seg
9. Josep Maria Ripoll (CECOC), a 1min 3seg
10. Higinio Gomez (CECOC), a 1min 8seg
27. Manolo Cabello (Bigmat Prat), a 1min 49seg



Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
NINGÚ ENTRENA: Bigmat Prat Lucta



Queda només una setmana perqué arrenqui la segona edició de la Vuelta Espanya de másters i el meu equip es troba al 100% per disputar-la i amb l´objectiu de situar entre els millors el nostre millor corredor present en aquesta prova, en Jaume Morales.

L´equip Bigmat Prat Lucta estarà dirigit en aquesta prova per l´ex-professional Jaume Hernàndez i com a segon director l´Edu Lecina pare. Els corredors presents (jo hi havia de participar peró per motius professionals no ho faré) seràn Eduard Vergés, Eduardo Lecina, José Parejo, David Alier, Jaume Morales i els cedits Dàvid Sànchez (Bicis Esteve) i Sergi Mingote (AC Parets).

Jo estaré present juntament amb en Francisco Samaniego, en Santi Molina i José Miguel Gallardo (encara que alguns que van a la Vuelta es podrien apuntar a darrera hora i marxar tot just després) als Campionats de Catalunya de contrarellotge que es disputaràn a Monistrol d´Anoia el proper cap de setmana, amb un recorregut de 15 quilómetres trencacames i que decidirà els millors corredors sénior i máster de Catalunya en la modalitat de contrarellotge.

Entre setmana aprofitaré per fer els meus entrenaments amb força per afinar per aquesta prova, que tot i no haver-me´la preparat gens en tinc moltes ganes, i els meus companys d´equip amb moltes opcions de victória en una modalitat que se´ns dóna molt bé als corredors del Bigmat Prat Lucta.



Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
2.5.08
Precioses imatges de la TITAN DESERT 2008






01/05/2008 - Redacción / JG
Roberto Heras se adjudica la III Nissan Titan Desert

José Raúl Hernández consigue su segunda etapa y completa el podio. Joan Llordella, segundo en la general final, llegó a sacar 2 minutos al bejarano, pero éste neutralizó al catalán a 10 Km de la meta.

Tal y como lo venido haciendo desde su primera jornada, la Nissan Titan Desert ha vivido una etapa final llena de épica, emoción y espectáculo extremo. Hoy se ha iniciado la carrera con un tramo de 2,4 Km de dunas que hacía imposible el pedaleo. Los corredores han tenido que empujar sus bicis nada más empezar, aunque a la vez han podido disfrutar de un paisaje único para afrontar los últimos quilómetros de competición.

Apenas se había superado este pequeño tramo, cuando José Raúl Hernández (Ibercarrera 3 - Dr Bike) ha protagonizado una escapada en solitario. Por detrás de él, Joan Llordella, Roberto Heras y Fabian Jeker intentaban sin éxito neutralizar al escapado.

En el Km. 25, Roberto Heras sufría un pinchazo que le brindaba la última oportunidad a Joan Llordella para arrebatarle el liderato. Bajo estas circunstancias, el catalán ha llegado a sacar 2 minutos al bejarano. Sin embargo, Roberto Heras, secundado en todo momento por su hermano Miguel Ángel, ha alcanzado a Llordella a 10 Km de la meta, neutralizando a la vez a José Raúl Hernández y a Peyo Ruiz Cabestany y Melcior Mauri, que se habían unido al grupo de escapados.

La llegada se ha disputado con un sprint en el último quilómetro. José Raúl Hernández se ha convertido en uno de los protagonistas del día, al imponerse en esta quinta y última etapa y convertirse en el único corredor que repite victoria parcial (ya se impuso en la durísima etapa maratón disputada el pasado martes). Además, el corredor de Mataró (Barcelona) consolida así su tercera plaza en la general.

Los otros dos protagonistas del día son, sin duda, Roberto Heras y Joan Llordella. El salmantino, por proclamarse campeón de esta III Nissan Titan Desert, vistiendo el maillot de líder desde su victoria en la primera etapa. Por su parte, el biker catalán ha firmado una gran actuación a lo largo de toda la prueba, acechando a Heras hasta el final y consiguiendo la plata.

En cuanto a las féminas, un día más las corredoras de la Federació Catalana de Ciclisme se han repartido el pastel. La victoria de etapa ha sido para la catalana Núria Lauco, que entraba a 34’46” del vencedor de hoy, tiempo que le ha servido para proclamar su triunfo en la general de la categoría.

© Amigosdelciclismo.com



Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 1 comentaris
ForçAMATeam, gràcies a tots!


Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 1 comentaris
Pujada al Naranco: guanya Xavi Tondo!

Ahir Xavi Tondo (Aluminis MSS) va demostrar el seu excel.lent estat de forma imposant-se en aquesta clàssica cursa professional per davant de Koldo Gil (Liberty) i Steffano Garzelli (Aqua&Saponne). No va ser gens fàcil i fins els darrers metres no se sabia el vencedor, peró el corredor tarragoní afincat desde fa anys a Olot va demostrar del que és capaç i amb una victória de prestigi per davant de dos corredors de renom. També destacar el cinqué lloc absolut d´un altre català, Jaume Rovira (Extremadura-Grupo Gallardo).



(c) todociclismo.com

Us deixo amb la crónica i la classificació:

El español Xavier Tondo, del equipo portugués LA MSS, ha logrado la victoria en la 42 edición de la Subida al Naranco al imponerse, al esprint, al vencedor del año pasado, el navarro Koldo Gil (Liberty Seguros) y al italiano Stefano Garzelli (Acqua & Sapone).

La clásica asturiana, que sirve como prologo de la Vuelta Ciclista a Asturias, que comienza el sábado, ha resultado como es habitual muy disputada.

De salida se sucedieron los ataques aunque ninguno de ellos logró fructificar pero esto hizo que el ritmo de carrera fuese endiablado recorriéndose en la primera hora 49 kilómetros.

Justo después de pesar la localidad de Infiesto, en el kilómetro 44 de la prueba, cuando la carrera empezada a mostrar las primeras rampas del Alto de la Collada de Arnicio, de primera categoría, el equipo de Garzelli provocó un corte de 17 corredores entre los que estaba su líder, que logró coronar el alto con tres minutos de ventaja sobre el pelotón principal.

En los 50 kilómetros de llano que había después las diferencias no se recortaron en un terreno claramente favorable para la persecución, por lo que el italiano, vencedor del Giro en 2000, tenía muchas opciones de lograr la victoria en el Naranco.

En la segunda dificultad montañosa, el Alto de Santo Emiliano, de segunda categoría, en el kilómetro 119, el grupo de cabeza coronó con una ventaja de 2:35 gracias al trabajo de los dos compañeros de Garzelli, es español Diego Milán y el bielorruso Branislau Samoilau.

El terreno final era propicio para que la renta se mantuviese pero la falta de entendimiento del grupo de cabeza, que poco a poco iba perdiendo unidades, sobre todo debido a los ataques del corredor del Contempolis Murcia Manuel Vázquez, hizo que la diferencia con respecto al pelotón, del que tiraban Karpin y Liberty Seguros, se redujere y fuese absorbido cuando tenían la primera rampa del Naranco ya a la vista.

El Acqua & Sapone no arrojó la toalla y se puso de nuevo a trabajar para su líder con especial mención al italiano Massimo Codol.

Pero el que más partido sacó en la subida final fue el equipo portugués LA MSS que fue el dinamitó la carrera primero con el ataque de Alfonso Azevedo y luego con el de Bruno Pires, que llegó al último kilómetro con ventaja, pero detrás reaccionó Gil y a 500 metros de la meta el dorsal 1 logró dar caza al escapado llevándose a su rueda a Garzelli y Tondo.

Gil fue el primero en atacar y cuando todo el mundo esperaba que Garzelli le superase en el esprint fue el catalán Tondo quien con el el último golpe de pedal logró que su rueda delantera cruzará la línea de meta por delate de la del corredor navarro.

La carrera ha servido también para homenajear a Julio Álvarez 'Mendo' fallecido el pasado 22 de febrero cuando era presidente de la Federación Asturiana de Ciclismo.

1 Xavier Tondo Volpini (Spa) La Aluminios-MSS 3.42.38
2 Koldo Gil Pérez (Spa) Liberty Seguros
3 Stefano Garzelli (Ita) Acqua Sapone - Caffe Mokambo
4 Julian Sánchez Pimienta (Spa) Contentpolis - Murcia 0.03
5 Jaume Rovira Pous (Spa) Extremadura-Grupo Gallardo 0.04
6 Manuel Calvente Corpas (Spa) Contentpolis - Murcia 0.08
7 Bruno Pires (Por) La Aluminios-MSS 0.20
8 John Lee Augustyn (RSA) Barloworld 0.23
9 Javier Moreno Bazán (Spa) Andalucia - Cajasur 0.26
10 David García Dapena (Spa) Karpin Galicia 0.30
11 José Azevedo (Por) Benfica
12 José Fco Terciado Sacedo (Spa) Extremadura-Grupo Gallardo
13 Manuel Vazquez Hueso (Spa) Contentpolis - Murcia
14 Sergio Pardilla Bellón (Spa) Burgos Monumental
15 Jackson Rodriguez (Ven) Serramenti PVC Diquigiovanni-Androni Giocattoli 0.42
16 Juan José Cobo Acebo (Spa) Saunier Duval - Scott
17 Angel Vicioso Arcos (Spa) La Aluminios-MSS 0.48
18 Moisés Dueñas Nevado (Spa) Barloworld 0.50
19 Alfonso Azevedo (Por) La Aluminios-MSS 0.54
20 Ezequiel Mosquera Miguez (Spa) Karpin Galicia 1.07

Font: www.todociclismo.com



Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
1.5.08
SORTEIG MAIG: Lot energètic i aliment

1 pot Recovery Energy Xocolata POWERBAR
2 barretes Protein Plus POWERBAR
2 bidons líquid POWERBAR
4 begudes Energy Drink
7 barretes HERO muesly


Aquest és el lot que es pot emportar l´encertant del sorteig del mes d´aquest blog, amb data límit el proper dia 8 de maig entre tots els que m´haigiu escrit correctament la resposta a la meva direcció de correu electrónic.



(c) foto: Graham Watson


PREGUNTA
Recordeu el nom d´aquests dos corredors escapats als Mundials de França 2000 de fons en carretera? Envieu-me un correu amb la resposta correcta per entrar en el sorteig abans de la data límit. Que tingueu un bon dijous!




Copyright -> (c) Amat Artigas Towle. 0 comentaris
Entradas antiguas Suscribirse a: Entradas (Atom) REPTES PENDENTS



ELS MEUS COL.LABORADORS







REPTES SUPERATS



EL MEU CLUB
CLUB DE SONATS


EL MEU EQUIP
BIGMAT PRAT LUCTA


El canal dels reptes ...




con la tecnología de



USUÀRIS CONECTATS ...

Seguiment de la meva categoria ...
SÉNIOR - MÁSTER30 CATALUNYA
ENTRENAMENTS DESDE 01/12/2007
SESSIONS BICI: 60
CURSES DISPUTADES: 11
QMS ACUMULATS: 5.177
PROMIG QMS SESSIÓ: 86.28
SESSIONS INDOOR: 73
TEMPS TOTAL INDOOR: 3.454´
PES 27/01/2008: 68.5 kgs.
PES 01/03/2008: 66.5 kgs.


PRIORITATS 2008
10/05 Campionats Catalunya Másters CRI Monistrol d´Anoia
11/05 Terra de Remences
18/05 CRI Volta Estany Banyoles
23/05 SOPAR DELS REPTES -> Restaurant Meda Gran de l´Estartit
25/05 Empuriabrava Challenge Catalana
31/05 Volta Lleida Másters
01/06 Volta Lleida Másters
01/06 Copa d´Espanya Huelva
14/06 LES 4 PLACES 24 HORES NON STOP
05/07 Marxa de Les Goges
20/07 Copa Catalana Hospitalet del Llobregat
10/08 Escalada Castell de Blanes
03/09 Sants Challenge Catalana
06/09 Torredembarra Criterium
07/09 Trofeu Festes d´Olot
11/09 Bellvitge Challenge Catalana
14/09 Cervera Gran Clàssica
20/09 Manlleu Criterium
21/09 Trofeu Santa Tecla Criterium
27/09 MALLORCA 24 HORES NON-STOP
28/09 El Prat Challenge Catalana
19/10 Montjuic Challenge Catalana


BLOGGERS AMICS
ALBA XANDRI
ANDREU VIDAL - CHO OYU 2008
ARTSPORT
BENI MONTERO
CARLES LARA
CECOC SÉNIOR-MÁSTER TEAM
CRISTINA MASCARRERAS
DANI SALVÀ
EDUARDO CHOZAS
EL REI DELS PEDALS
ENRIC TAULER
ERNEST MAÑANÉS
FRAN DE TORO
JAUME AGUILERA
JAVI PUIT
JOAN FONT
JONATHAN RUBIO
JORGE RODRIGUEZ
JOSEP MARIA SÁNCHEZ
JOSEP PATIÑO
JOSÉ MIGUEL "Miguelito"
JULIE BOURGEOIS
LLUIS GARCIA "Luichi"
MARTONA
NINGÚ ENTRENA
PAU PUJOLÀ - XUMINU
PEP TATCHÉ
PLATAFORMA MOU-TE EN BICI
RENAULT CASA NOSTRA CYCLING TEAM
SANTI PONS
WICHITA
XAVIER NOVELL
BOTIGUES ONLINE
ALL4CYCLING
ALPCROSS
AMIGOS DEL CICLISMO
BICICLETAS GONZALO
BICIESCAPA
BICIMANIA
CAMPMAJÓ BIKES
CICLOS CABELLO
CICLOS CURRÁ
CICLOS WORLD
DADYBIKE ANDORRA
FOMOBIKES
GALAXYCLES
JORMABIKE ANDORRA
MAGIC BIKES ANDORRA
MEDINA BICIS
ORBEA
PROBIKE
PROLIGHT
SIJ BIKE
ZARABICI
FOTOGRAFIA CICLISME
AINARA PHOTO
BETTINI PHOTO
CAPTURE THE PELOTON
CICLISMO VITAMIA
CYCLING PICTURES
DIEGOWEB.NET
GRAHAM WATSON
IRUDI SPORT
LAKARRA.NET
SPORTIMAGEN
TDW SPORT
VELO PHOTOS
VELOPHOTO PRO
WORLD OF CYCLING
ZIKLIAMATORE
SOFTWARE CICLISME
BTTOSO (Registre entrenaments)
CYCLING FOR FUN
CYCLING MANAGER
CYM SPAIN
DAILY TRAIN
EDOSOF
EUROTOUR
FIRST BEAT ATHLETE
IBPINDEX
INFOFLIX
PROTOUR MANAGER
ENTRENAMENTS
ALTORENDIMIENTO.NET
CICLISME D´ALT RENDIMENT
COSTA IGNACIO PERSONAL TRAINER
CYCLING INDOOR
ENTRENAMIENTO A MEDIDA
ENTRENARBIEN.COM
ERGONOMETRIA I MUSCULACIÓ
ESTARENFORMA.NET
GYMHOME.COM
MAXIMITZAR EL RENDIMENT
NAOTRAINNER
PLANIFICACIÓ CICLISME
PREPARACIÓ FÍSICA
SPORTIVEPARADISE.COM
Va de tàndems ...
TANDEM TOTAL
TANDEMBLOG
INFO MÁSTERS
ACOBIS MULTIPROF
BERRENDERO
CASA DEL PINTOR
CASTELLAR CONTINENTAL TEAM
CC COLSUR
CC GETAFE
CC MARIANO ROJAS
CC ORIOLANO
CC PACO LOPEZ
CC VALLECANO
CICLOMASTER.ES
CLUB CICLISTA CARACOL
COCINAS MUÑOZ
EQUIP MÁSTER PUERTAS VIDECO
EQUIPO CICLISTA DAVIS
GD ENDESA
GD LOS ALCAZARES
GD OCSA RENT A CAR
GD PENACA
GRUPETA DE LA RIBERA
LA VUELTA MÁSTER
TEAM GOERNA INTRESPA
TROTABICI
TRUEBASPORT
MÉS INFO
ALTIMETRIAS.NET
AMIGOSDELCICLISMO
ARUEDA
BIKE
BIKERADAR
BIKEWEB
BIKEZONA
CORREDORS.CAT
CYCLING FANS
CYCLING HEROES
CYCLINGNEWS
DAILY PELOTON
DECICLISMO
ESCICLISMO
FEDERACIÓ ALAVESA
FEDERACIÓ ANDALUSA
FEDERACIÓ ARAGONESA
FEDERACIÓ ASTURIANA
FEDERACIÓ BALEAR
FEDERACIÓ CANÀRIA
FEDERACIÓ CASTELLA-LLEÓ
FEDERACIÓ CATALANA
FEDERACIÓ DE CANTÀBRIA
FEDERACIÓ DE CASTELLA
FEDERACIÓ DE GALICIA
FEDERACIÓ DE MADRID
FEDERACIÓ DE MELILLA
FEDERACIÓ DE TENERIFE
FEDERACIÓ ESPANYOLA
FEDERACIÓ EXTREMENYA
FEDERACIÓ GUIPÚSCOANA
FEDERACIÓ MURCIANA
FEDERACIÓ RIOJANA
FEDERACIÓ VALENCIANA
FEDERACIÓ VASCA
MARCHASMITICAS.COM
PEZ CYCLING NEWS
SPORTIMAGEN
TODOCICLISMO
TXIRRINDULARIS
UCI
URTEKARIA
VELONEWS
VUELTA ESPAÑA
SONATS D´ULTRAFONS
JOSEF AJRAM
JULIÁN SANZ
JURE ROBIC
VALENTIN ZELLER
MÉS SONATS
ÀLEX MAYMÓ
DIEGOWEB
IBON ZUGASTI
SERGI MINGOTE
TRI-SONATS
FARIS AL SULTAN
IRONMAN MIKI
ISHTAR-TRI
JAIME MENENDEZ DE LUARCA
LA GAMILLIGA
MARC PINSACH
MARIONA
PABLO CABEZA
PLANITRI
RAYO AZUL
ROBERT MAYORAL
RUTH GÓMEZ
TALIN BREZMES
TRI-NARANJUS
TRIATLO.ORG
TRIATLÓ GIRONA COSTA BRAVA
TRIATLÓ PRAT GLADIADORS
TRICARLES
TRISIDENTS
VANESSA FERNANDES
XEVI AVELLANA
XTRIATLON
PRO´S
ALBERTO CONTADOR
ALEJANDRO VALVERDE
ALESSANDRO PETACCHI
ALEXANDER VINOKOUROV
ANA BURGOS
ANDREAS KLOEDEN
ASTANA TEAM
AXEL MERCKX
BART WELLENS
BOBBY JULICH
BRADLEY MCGEE
CADEL EVANS
CARLOS BARREDO
CARLOS CASTAÑO
CARLOS GIL
CARLOS SASTRE
CENTRE ABES AGNOLUTTO
CHECHU RUBIERA
CHEMA MARTINEZ
DAMIANO CUNEGO
DANIELE BENNATI
DANILO DI LUCA
DAVID DE LA FUENTE
DAVID MECA
DAVID MILLAR
DAVID SECO
DAVID ZABRISKIE
DAVIDE REBELLIN
EGOI MARTINEZ
ENERITZ ITURRIAGA
ERIK ZABEL
FABIAN CANCELLARA
FLOYD LANDIS
FRANCK VANDENBROUCKE
FRANK SCHLECK
FRED RODRIGUEZ
FÁTIMA BLAZQUEZ
GEORGE HINCAPIE
GEROLSTEINER FAN COMMUNITY
GILBERTO SIMONI
GREG LEMOND
IBAN MAYO
IGOR ASTARLOA
IKER LEONET
ISMAEL VENTURA
JOAN ANTONI FLECHA
JOANE SOMARRIBA
JOAQUIM RODRIGUEZ
JOHAN BRUYNEEL
JORGE AZANZA
JOSEP ANTONI HERMIDA
JOSÉ ANGEL GOMEZ MARCHANTE
JUANJO COBO
KURT ASLE ARVESEN
LANCE ARMSTRONG
LANDALUCE FAN CLUB
LARS BOOM
LEVI LEIPHEIMER
LUCIANO PAGLIARINI
LUIS ENRIQUE
LUIS PASAMONTES
LUIS PEREZ
MARCO PANTANI
MARGA FULLANA
MARIA VASCO
MARIANNE VOS
MARIBEL MORENO
MARIO CIPOLLINI
MARK ALLEN
MARKEL IRIZAR
MICHAEL BOOGERD
MIGUEL INDURAIN
MIKEL ASTARLOZA
MIKEL PRADERA
MOISÉS DUEÑAS
OSCAR FREIRE
OSCAR PEREIRO
PAOLO BETTINI
PATXI VILA
PAVEL TONKOV
PEDRO DELGADO
PIPPO POZZATO
RICARDO SERRANO
ROBBIE MCEWEN
ROBERT FOSTER
SAMUEL SANCHEZ
SANDRA SANTANYES
STEFANO GARZELLI
STUART O´GRADY
SVEN NYJS
THOMAS VOECKLER
THOR HUSHOVD
TINO ZABALLA
TJARCO CUPPENS
TOM BOONEN
TOM STEELS
TONI COLOM
TYLER HAMILTON
VIRGINIA BERASATEGUI
XABAT OTXOTORENA
XAVI FLORENCIO
EQUIPS/CLUBS
ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PERAFORT
BICI OCI EQUIP
BICISPRINT
BIGMAT PRAT LUCTA
CAISSE D´EPARGNE
CAT BIKE
CATALUNYA CYCLING TEAM
CC CAMPO CLARO
CECOC CYCLING TEAM
CLUB CICLISTA AMER HIPRA
CLUB CICLISTA ARENYS DE MUNT
CLUB CICLISTA BADABICI
CLUB CICLISTA MOLINS DE REI
CLUB CICLISTA MONTGRÍ
CLUB CICLISTA SANT GREGORI
CLUB MOTO BIKE GILI
CYCLING IN GIRONA
ESCOLA DE CICLISME DE SABADELL
FUERTEVENTURA CANÀRIES
GOERNA TEAM
ORBEA OREA SDA
RENAULT AUTO CUATRO HUESCA
SAUNIER DUVAL
TRIATLÓ BERGA
MEDICINA ESPORTIVA
ARTROSFISIOTERÀPIA
BIOLASTER
CEMEDE
CENTRE MEDEX
CLINICA ALLER FISIOTERÀPIA
CLÍNICA DAM FISIOTERÀPIA
CLÍNICA DE L´ESPORT
CLÍNICA MARISCAL
FISIO SALUD
FISIOSALUT
FISIOTERÀPIA EN EL CICLISME
FISIOTERÀPIA FISIONOVA
FISIOTERÀPIA MEDIC-SPORT
HERBALIFE VIRTUAL
INSTITUT MEDSPORT
NUTRICIÓ A L´ESPORT
OSASUN CENTRUM
PSICOTRAINING
REHAB MEDIC
SENKIROL MEDICINA ESPORTIVA
SPORTS MEDICINE CENTER
SUPLEMENTS PER ESPORTISTES
TODO NUTRICIÓN
MISCEL.LÀNIA ...
AMICS DE LA BICI
ARTE EN RUTA
BLOG BARON DE BENTA
BLOG CICLISME BALAGUER
BLOG COL AGONISTIC
BLOG D´EN MARCO
BLOG D´EN RAFAEL VALLBONA
BLOG D´EN XABY
BLOG GOODBIKES
BLOG JOAN MARC PERARNAU
BLOG JORDI ESCRIHUELA
BLOG JOSEP MARIA
BLOG JUANMARI GUAJARDO
BLOG LUIS ANGULO
BLOG MARTORELL RACING TEAM
BLOG PACO JIMENEZ
BLOG SERGI LÓPEZ-EGEA
DOCTOR BH
FUNDACIÓ EUSKADI
HISTÓRIA DEL CICLISMO
MERCÉ TUSELL
MI CICLISMO
VELECTRIS
WEB DE LLIBRES I PEDALS
WEB MARTA VILAJOSANA
WEB QUEBRANTAHUESOS
WEB UMBERT ALMENARA
WEB XUMINU


DADES
Nom: AMAT ARTIGAS TOWLE
Aniversàri: 11/04
Edat: 33
Municipi: L´ESTARTIT (Girona)
Móbil: 696791576
Mail: amatartigas@hotmail.com
Estudis: COU + PAAU
-> Instructor Bikecontrol
-> Monitor ciclisme escolar
-> Director provincial de ciclisme


Instructor gimnasos ...
Body Dance Palafrugell
CAS Vilafranca del Penedés
Gimnàs Centremar L´Estartit
Gimnàs Girona
GYM Leader Girona
Nou Trim Figueres
Palamós Centre Esportiu
Piscina Municipal L´Escala
Punt Groc Girona
SPA Torremirona Navata


Resultats més destacats
1996 -> 9é absolut Campionat Catalunya Universitàri BTT
1997 -> 5é absolut Cursa Xai Malgrat de Mar
1998 -> 4t absolut Challenge Canonja
1998 -> 2n absolut Challenge Catalana Gavà
1998 -> 4t absolut Challenge Catalana Sant Feliu de Guixols
1998 -> 3r absolut Copa Girona Roses
1998 -> 7é absolut Copa d´Espanya l´Estartit
1998 -> 3r absolut Copa Girona Sant Gregori
1998 -> 4t absolut Copa Catalana Vic
1998 -> 15é absolut General Volta al Maresme
1999 -> 1r absolut Vilanova i la Geltrú
1998 -> 4t Copa Girona La Bisbal d´Empordà
1999 -> 1r absolut Copa Catalana Bellvitge
1999 -> 1r absolut Copa Girona l´Escala
1999 -> 1r absolut Copa Girona Vilablareix
1999 -> 1r absolut Social de Calonge
1999 -> 1r absolut Cursa Xai Malgrat de Mar
1999 -> 3r absolut ciclo Campionat de Catalunya
1999 -> 9é ciclo Campionat d´Espanya
2000 -> 1r absolut Social Cornellà Llobregat
2001 -> 2n absolut Challenge Garraf-Penedés
2001 -> Campió d´Europa "ciclo" Palma de Mallorca
2002 -> 2n absolut Challenge Garraf-Penedés
2002 -> Campió d´Europa "ciclo" Palma de Mallorca
2003 -> 5é ciclo Campionat d´Europa Palma de Mallorca
2004 -> 9é ciclo Campionat d´Europa Palma de Mallorca
2005 -> 3r absolut Challenge Catalana Torroella de Montgrí
2007 -> Campió Girona Máster Sant Gregori
2007 -> 5é absolut Challenge Catalana Sant Gregóri
2007 -> 2n absolut Challenge Catalana Banyoles


Els "meus" equips ...
C.C.Montgrí (1990)
C.C.Montgrí (1991)
C.C.Montgrí (1992)
C.C.Montgrí (1993)
C.C.Montgrí (1994)
C.C.Montgrí (1995)
C.C.Montgrí (1996)
C.C.Montgrí (1997)
Mozia Tarragona (1997)
Somerkamp Guixols (1998)
Sant Esteve Sesrovires (1999)
A.C.Germanor (2000)
BMW Martin i Conesa (2001)
BMW Martin i Conesa (2002)
Excelent Center (2003)
FCBarcelona - Excelent (2004)
FCBarcelona - Excelent (2005)
AE Casa Nostra (2006)
MondePra Piscines (2007)
BIGMAT CC Centelles (2008)


Proves de resistència ...
ANDORRA 1997 - 236 kms.
REMENCES 2001 - 180 kms.
ROUBAIX 2004 - 270 kms.
T. L´AIGUA 2004 - 145 kms.
LA MAURI 2004 - 190 kms.
ROUBAIX 2006 - 270 kms.
ALMERIA 2006 - 2089 kms.
REMENCES 2007 - 180 kms.
LTU 2007 - 4.000 kms.
TEST 200 KMS EDB 2008
TEST 300 KMS EDB 2008
TEST 400 KMS EDB 2008
EDB 80 VOLTES 528 KMS 2008


En el record ...

Video homenatge

Isaac Galvez (1975-2006)
EL TEMPS ONLINE ...
Servei Metereológic de Catalunya
Predicció del dia
Radar metereológic
he acabado de verlo

cuando veais esto por la carretera ,cuidado es un sonat

dilluns, 5 de maig del 2008

mas fotos del sabado



un pique con tri-cas le saco una cabeza.

diumenge, 4 de maig del 2008

buena salida , mal llegada


hola el sabado salimos con roy i toni , hicimos unas series muy buenas , mañana mas voy a cenar la griselda me pega la buya .